Gorillaz isi dau albumul gratis de Craciun

13 Decembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Trupa Gorillaz pregateste fanilor un cadoul special de Craciun: un album nou, care va putea fi descarcat gratuit pe 25 decembrie de pe site-ul oficial al formatiei.


`In Ajunul Craciunului, vom lansa videoclipul uneia dintre piesele incluse in acest album. Apoi, in prima zi de Craciun, fanii vor putea sa descarce gratuit intregul album. Acesta este cadoul nostru de Craciun pentru fanii nostri`, a declarat Jamie Hewlett, unul din componentii trupei.


Damon Albarn, liderul Gorillaz, a anuntat intr-un interviu acordat publicatiei New Music Express ca intregul album a fost inregistrat in timpul turneului mondial intreprins de trupa Gorillaz in a doua parte a acestui an.


Cel de-al treilea album al grupului Gorillaz, intitulat "Plastic Beach", care da si numele acestui turneu mondial, a fost lansat in luna martie si a ajuns pe locul al doilea in topurile muzicale britanice.


Trupa Gorillaz a cantat in iunie la festivalul de la Glastonbury, unde a fost cap de afis, dupa ce rockerii de la U2 si-au anulat prezenta la eveniment din cauza recentei operatii la spate la care a fost supus solistul grupului, Bono.


via BestMusic.ro


Popup detector