Gareth Emery in Bucuresti in acest weekend

11 Februarie 2008 Beat Factor BeatFactor

Trancer-ul britanic Gareth Emery va mixa sambata aceasta, 16 februarie, in clubul Kado din Bucuresti. Dupa ce a inceput anul 2008 cu un Essential Mix deosebit de apreciat la BBC Radio 1 si avand un album pe punctul de a fi lansat, nu incape indoiala ca 2008 va fi unul din cei mai prolifici ani ai carierei sale de pana acum.

Clasat pe locul 31 in lume in editia 2007 a DJ Mag Top 100 si vazut de Paul van Dyk si Ferry Corsten ca un tanar talent, Gareth este pe punctul de a deveni un membru cu drepturi depline al elitei mondiale a DJ-ilor.

Intra in concurs AICI pentru a castiga invitatii la eveniment!

La 6 ani dupa ce Mixmag prevedea ca Gareth, la vremea aceea un necunoscut de 22 de ani, va ajunge un jucator important pe scena muzicii electronice, agenda sa arata ca tabela de plecari a aeroportului londonez Heathrow. Petreceri rave in insulele desertice ale Indoneziei si in muntii inzapeziti din Vancouver stau alaturi de evenimente majore, cum ar fi celebrul LoveFest din San Francisco si Trance Energy, festivalul olandez care aduna anual 30000 de oameni. Cluburi ca Zouk din Singapore si Bondi Beach din Sydney completeaza peisajul; pe scurt, Gareth a fost si va fi prezent in cele mai importante cluburi ale plantetei, inclusiv nume majore ale clubbingului din Marea Britanie, ca Ministry of Sound si Gatecrasher.

Atunci cand nu este in turneu, mai mult ca sigur va fi gasit in studioul sau din Cambridgeshire, productiile si remixurile sale fiind printre cele mai cautate la ora actuala. "More than anything", "Formentera what" sau clasica "Mistral" sunt cateva dintre acestea si s-au dovedit a fi deosebit de apreciate de Tiesto, Paul Oakenfold, Ferry Corsten si Judge Jules. Altii, ca Paul van Dyk si Armin van Buuren l-au convins sa produca (si) pentru labelurile lor (Vonyc/Armada). Totusi, majoritatea creatiilor sale apar la labelul propriu: FiveAM, (descris de DJ Mag ca "cel mai consistent label trance din lume"). Emisiunea sa saptamanala de radio "The Gareth Emery Podcast", a fost nominalizata la categoria "Best Podcast" a "Miami WMC IDMA Award", alaturi de Roger Sanchez si Pete Tong.

Trecand peste reviste, labeluri si topuri, Gareth ramane un artist definit de muzica sa unica, plasata undeva intre house, progressive si trance, axata intotdeauna pe ritm si melodie. Planurile sale pe 2008 cuprind o serie de evenimente proprii (transmise si prin Podcast), doua noi compilatii si probabil, mult asteptatul album de debut.


Popup detector