Galeria foto completa de la Beck'sperience @ Sala Polivalenta

06 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Goldfrapp, Addictive TV, Stereo MCs, Vive la Fete, Kraak & Smaak si Suie Paparude au fost aseara, 5 iunie, protagonistii primei editii de Beck'sperience. Evenimentul a avut loc la Sala Polivalenta. Beat Factor va prezinta galeria foto completa de la acest eveniment.

Alison Goldfrapp, o prezenta incantatoare oriunde, a cantat aseara, 5 iunie, pentru prima data in Romania, impreuna cu trupa ei. Impreuna formeaza Goldfrapp, probabil formatia principala pentru care au sosit la Sala Polivalenta aproximativ 3000 de persoane.

Suie Paparude au deschis seara cu un concert antrenant, previzibil pentru fanii devotati Suie, insa energic pentru cine nu i-a mai prins live in ultima vreme pe cei trei artisti romani. Addictive TV au mai fost in Romania, intr-un context ceva mai restrans, insa nu au dezamagit nici aseara; cu atat mai mult cu cat era un eveniment mai de amploare, o locatie mult mai mare si un setup mult mai bun.

Goldfrapp au fost atractia principala a serii, interpretand atat piese de pe noul album, cat si cantece mai vechi, care i-au consacrat. Stereo MCs au inceput cu un DJ set energic, sfarsind cu un live PA, cu doua soliste aduse extra. Publicul insa a inceput incet incet sa plece, astfel incat atat Kraak & Smaak, cat si Vive la Fete nu au avut parte de foarte multi ascultatori.

Pentru prestigiul si interesul pe care trupele de la Beck'sperience il manifesta acum in Romania, prima editie a acestui nou concept de festival a fost un succes cu siguranta. Va prezentam galeria foto completa, mai jos, iar in curand vor sosi la sectiunea VIDEO filmari cu Goldfrapp.



Galerie Foto - Beck'sperience @ Sala Polivalenta AICI!


Popup detector