Festivalul Pohoda din Slovacia - diversitate si muzica buna la numai 28 de Euro

23 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Asezat in mijlocul muntilor langa raul Vath si castelul Trencin, festivalul Pohoda transforma aeroportul Trencin intr-un spectacol de muzica si arta. Pentru cea de-a 12-a editie, organizatorii au pregatit un line-up care ii include pe Fatboy Slim, Matthew Herbert, Editors, The Cribs, Richard Muller, Unkle si multi altii.

Festivalul Pohoda se va desfasura in Slovacia, pe 18 si 19 iulie si celebreaza numeroase genuri muzicale, pornind de la indie, rock, folk, classical, pana la electronica si hip-hop. Printre momentele muzicale, apar si prezentari de teatru, literatura, film si arta vizuala. Pe langa festivalurile din Marea Britanie, care costa cat o vacanta, Pohoda ofera sansa amatorilor de festivaluri sa petreaca timp de doua zile, fara un buget prea mare.

Pohoda a crescut de la 140 de bilete vandute in primul an, la peste 27,000 de vizitatori in 2007, dintre care 18,000 au facut camping. Biletele pentru ambele zile costa 28 de Euro si se pot cumpara de pe site-urile www.pohodafestival.sk sau www.lastminute.com.

Pe cele sapte scene ale festivalului vor interpreta artisti precum Gossip, Fatboy Slim, The Streets, Editors, The Cribs, Blood Red Shoes, Richard Mller, Audio Bullys, Unkle (Live), Miss Kittin and the Hacker Live, Matthew Herbert Big Band (toti cei 25 de membri), Royal Choral Society, Slovak National Theatre, Joan Baez si multi altii. Line-up-ul complet il gasiti pe site-ul www.pohodafestival.sk.


Popup detector