Festivalul Monegros in Spania

23 Aprilie 2007 Beat Factor BeatFactor

Sau de ce nu merita sa stai in Romania vara aceasta. Festivalul Monegros este, alaturi de Sonar, una din cele mai de amploare manifestari ale muzicii electronice din Spania. Anul acesta, Monegros se va desfasura pe 7 iulie si au fost confirmati deja mare parte din artistii care vor fi prezenti.

Monegros-ul de anul acesta se va tine, ca si editiile precedente, in inima Spaniei, langa localitatea Fraga. Festivalul se va tine pe o vegetatie saraca, in cadrul unei platforme uriase de desert. Iata care sunt numele deja confirmate pentru editia de anul acesta:

Autechre, Sven Vath, Dave Clarke, DJ Rush, The Orb, Frequency 7: Sims & Surgeon, Oscar Mulero, Ken Ishii, Technasia, Alexander Kowalski, Model 500, Scan 7, Fixmer & McCarthy, Marco Bailey, Slam, Motor, Umek, Michel De Hey, Steve Rachmad, Marco Carola, DK7, The Black Dog, Silicone Soul, Dominik Eulberg, Valentino Kanzyani vs. Nastic si Mala Rodrguez.

Showcase-urile confirmate vin din partea M_Nus ((Richie Hawtin, Gaiser, Troy Pierce), Gigolo (DJ Hell, David Carretta, The Presets) si Hi-Tek Soul, producatorii DVD-ului cu acelasi nume ((Derrick May, Stacey Pullen, Jim Masters).

Si pentru a satisface nevoia de diversitate, organizatorii au mai anuntat trei nume mari, deja confirmate: Underworld, Snoop Dogg si Asian Dub Foundation. La editia de anul acesta a festivalului se asteapta circa 40.000 de persoane.

Pretul unui bilet este de 58 EUR pana pe 30 aprilie si 60 EUR dupa. Alte detalii gasiti pe monegrosfestival.com, insa va sfatuim sa va familiarizati cu limba spaniola, intrucat nu exista o versiune si in limba engleza.


Popup detector