Ferry Corsten remixeaza U2

01 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Albumul War al trupei U2, lansat in 1983, poate fi numit fara indoiala unul dintre cele mai de succes albume rock din toate timpurile. In aceasta saptamana, albumul a fost relansat de catre Universal Music si este impartit pe doua CD-uri, care contin piese nelansate, inregistrari live si remixuri. Producatorul si DJ-ul Ferry Corsten a remixat doua dintre ele.

Ferry Corsten este unul dintre cei mai fresh DJ si producatori din lumea, acesta remixand diferite piese ale artistilor precum Moby, Public Enemy, Duran Duran sau Shiny Toy Gun. Totodata, artistul a reusit sa castige si numeroase premii precum: Producer of the Year, Dance Star Awards si Silver Harp.

In 1999 Ferry Corsten a remixat single-ul New Years Day pentru Island Records si a fost ascultat de audienta in circuitul clubbing, insa nu a fost niciodata lansat oficial. Cu ocazia relansarii albumului War Remastered, remixul lui Ferry, New Years Day are in sfarsit parte de o lansare oficiala. Ambele remixuri New Years Day sunt disponibile in magazine si online.

Suntem foarte incantati pentru includerea remixului New Years Day produs de Ferry Corsten pe albumul U2. Este un producator talentat si un DJ celebru in industria muzicii dance. Remixurile sale dau o valoare mult mai mare acestei relansari. declara purtatorul de cuvant al Universal Music, Rob Fleming. Mai multe informatii pe www.universalmusic.com.

Ferry Corsten va fi prezent in Romania pe data de 2 august in cadrul evenimentului Creamfields Romania 2008. Mai multe detalii AICI.


Popup detector