Godskitchen World Tour '05

14 Aprilie 2005 Beat Factor BeatFactor

Brand-ul Godskitchen (clubul nr. 1 in lume), aterizeaza pentru prima oara in Romania, sambata 23 aprilie aducand alaturi de el super evenimentul: "Camel World Tour" la World Trade Center, Bucuresti.

Godskitchen aduce in Romania, pentru acest eveniment, doi dintre cei mai cunoscuti si apreciati dj-i mondiali: TALL PAUL si PAUL THOMAS (resident GODSKITCHEN). Locatia va beneficia de un decor special Godskitchen, dar si de cele mai performante sisteme de sunet si lumina.
Deasemenea cei doi vor fi insotiti de dansatori extraordinari, care vor avea grija sa expuna perfect atmosfera unica Godskitchen!

In ultimii 5 ani Godskitchen a urcat in topul celor mai bune cluburi si brand-uri de evenimente din lume, ajungand pe primul loc, cu nu mai putin de 250 de evenimente in toata lumea, si asta numai in 2004. Godskitchen isi are radacinile in Birmingham, UK, unde clubul inca mai organizeaza in fiecare weekend petreceri, la care participa cel putin 2.000 de persoane. Cu timpul Godskitchen a trecut de la statutul de club la cel de brand, ajungand sa organizeze ?arena events? cu 10.000 de oameni, in Londra.

Acum 4 ani Godskitchen si-a lansat primul dance music festival, GLOBAL GATHERING, care acum a ajuns sa atraga peste 40.000 de oameni in fiecare an.
Godskitchen nu inseamna numai Anglia. Evenimente Godskitchen se regasc constant pe tot mapamondul in tari (si continente) cum ar fi: Australia, Asia, Brazilia sau Africa de Sud? In ultimii 2 ani Godskitchen a cucerit si America, ajungand sa fie cel mai mare brand de petreceri chiar si in tara tuturor posibilitatilor! Acum, Godskitchen are regulat evenimente in New York, Chicago, Los Angeles. Deasemenea a club brand-ul a devenit co-propietar al nightclub-ului de 10 milioane de $ ICE din Las Vegas (club care a aparut in tv show-ul national in USA ?The Club?) GODSKITCHEN este simbolul calitatii. Godskitchen inseamna ce a mai cuna productie si cei mai buni dj-i. De-a lungul anilor cei mai buni dj-I au pus muzica la cel putin un eveniment Godskitchen, dj-I cum ar fi Sasha, Digweed, Eric Morillo, Carl Cox, Armin Van Buuren, Ferry Corsten e.t.c.

Pentru primul eveniment din Romania Godskitchen anunta doi dintre dj-ii sai favoriti:

TALL PAUL
Votat nr. 19 in Dj Top Mag de anul acesta, Tall Paul reprezinta un nume greu pentru piata mondiala a dj-ilor din ultimii 10 ani. Set-urile sale imbratiseaza multe stiluri de muzica, reprezentand de fapt o calatorie prin house, progressive si trance. Set-urile lui Paul contin un nivel de energie care prinde publicul facandu-l sa nu parasesca ringul de dans pana la sfarsitul petrecerii.

PAUL THOMAS (PunkRok)
Paul Thomas este unul dintre dj-ii proaspeti ai Marii Britanii. Dj-ul resident Godskitchen este creierul din spatele producatorilor de la ?PunkRok?, un nou sound house, care impinge ritmurile combinate funcky spre marginile progressive-ului.



Popup detector