Fedde le Grand doreste sirop de afine in cabina

15 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Joi, 17 iulie, ora 21:00, se da startul nebuniei condusa de Fedde Le Grand, Ida Corr, Camille Jones si DJ-ii romani Vali Barbulescu, Dj Optick, Dj Andi, Konstantin si Christian Green. Cei din echipa Roton au dorit sa le asigure artistilor invitati tot confortul asa ca au cerut managerilor lui Fedde Le Grand o lista cu pretentiile dj-ului.

Desi se asteptau sa primeasca zeci de pagini cu solicitari care mai de care mai nastrusnice, nu mica le-a fost mirarea sa afle ca celebrul dj nu-si doreste in mod special decat sirop si dulceata de afine si un televizor in cabina la care sa poata urmari clipurile hiturilor sale Put Your Hands Up For Detroit, The Creeps si Let Me Think About It. Nici Camille Jones si Ida Corr nu au fost pretentioase din cale afara, ele dorind sa imparta aceeasi cabina si sa aiba lapte la discretie.

Echipamentele cu aparatura au ajuns deja in Romania si echipa tehnica a inceput montarea scenei pe care joi seara se vor produce cei mai tari dj ai momentului.
Dance Arena devine pentru o noapte un spatiu invadat de sunet si lumini, e locul unde ritmul preia controlul, iar tu nu trebuie decat sa strigi prezent, joi, 17 iulie, de la ora 21:00, la Arenele Romane. Biletele costa 35 RON si pot fi cumparate din reteaua Diverta, de pe www.myticket.ro si wwwbilete.ro. Pentru cei care vor sa fie cat mai aproape de pupitrul dj-ului, a fost amenajata o zona speciala VIP pe scena, pentru rezervari in acest sector puteti suna la 0729.300.345.



Popup detector