Februarie, o luna plina pentru Raoul Russu

01 Februarie 2008 Beat Factor BeatFactor

Pentru Raoul Russu urmeaza o perioada foarte incarcata. Dj-ul One Fm, probabil unul dintre cei mai experimentati din Romania, incepe anul 2008 in forta. Luna februarie debuteaza cu show-uri in Oradea, Bucuresti, Timisoara, Craiova si chiar si la Balea Lac.

Vineri 8 februarie il veti intalni pe Raoul Russu la club Kado din Capitala, unde va mixa alaturi de cei doi nemti de la Format B. Cei care nu l-au prins pe 8 februarie la Kado, au ocazia sa-l asculte in noaptea urmatoare pe 9 februarie, la club Posh.

Pe 14 februarie, de Ziua Indragostitilor va sarbatori Aniversarea a 1 an de club Posh. Sambata 16 Februarie va incalzi atmosfera in club No Name din Timisoara, si pe 23 februarie, intr-o noapte de sambata, va mixa in atmosfera unica a Hotelului de Gheata de la Balea Lac.

Luna se va incheia pe 29 Februarie in club Krypton din Craiova.

Cine nu va avea ocazia sa-l prinda pe Raoul Russu in club, va putea sa-l asculte la One FM (100.6 fm) zilnic, de luni pana joi, intre orele 17.00 si 19.00, si mixand live in fiecare miercuri seara intre orele 22.00 si 00.00.




Popup detector