Fatboy Slim, din nou in Romania in 2010, la The Mission Dance Weekend

18 Martie 2010 Create It BeatFactor

Fatboy Slim revine in Romania in 2010, la The Mission Dance Weekend, pe plaja Hanul Piratilor din Navodari, dupa o absenta de doi ani din .ro.

Acesta va mixa in cea de-a doua zi a Dance Weekend, sambata, 7 august, cand pe scena va mai urca si trupa norvegiana Royksopp, dar si alte nume care vor fi anuntate curand.

Pentru prima seara The Mission Dance Weekend, vineri, 6 august, primul nume anuntat la ora actuala este Tiesto, dar mai urmeaza si altele.

Fatboy Slim a mixat pentru prima data in Romania in cadrul unui eveniment The Mission in vara anului 2006, iar a doua si cea mai recenta vizita a avut loc in cadrul The Mission Dance Weekend Edition 01 din august 2008.


Ambele evenimente au avut loc pe plaja, iar publicul a fost format din 24.000, respectiv 33.000 de iubitori de muzica electronica.

The Mission aniverseaza anul acesta 10 ani de activitate, asa ca toate evenimentele vor fi deosebite din diferite puncte de vedere.


Primele nume confirmate pentru cea de-a treia editie The Mission Dance Weekend sunt: Röyksopp, Fatboy Slim si Tiesto, insa urmeaza sa se anunte multe alte nume pe parcursul saptamanilor urmatoare.


Popup detector