Esti pregatit pentru Beck'sperience?

02 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Joia aceasta, 5 iunie, Emagic aduce un nou concept de festival indoor. Debutul are loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, iar in rolurile principale sunt Goldfrapp, Vive La Fte, Addictive TV, Kraak & Smaak, Stereo MC's. Te-am pregatit cu cateva interviuri avant-eveniment, ca sa stii la ce sa te astepti. Nu uita ca mai sunt doua zile in care te poti inscrie la concursul cu cele 8 invitatii puse la bataie.

Cei doi artisti de la Addictive TV promit un show "cum nu ati mai vazut niciodata". Detalii gasiti AICI.

Stereo MC's vor sa aduca vibe si energie, si par destul de convingatori in interviul exclusiv pentru Beat Factor de AICI.

Kraak & Smaak sunt la prima vizita in Romania, insa daca te dai pe myspace-ul lor de aici, vei afla despre ce este vorba. In plus, va oferim si un interviu (exclusiv pentru Beat Factor), disponibil AICI.

Trupa Goldfrapp nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar cine stie de Goldfrapp stie cu siguranta si de Vive La Fete. Cat despre Suie Paparude, acestia au fost dintotdeauna reteta unui party dansant.

Acestea fiind spuse, iti mai recomandam pagina de CONCURSURI, unde poti gastiga una din cele opt invitatii de cate o persoana pentru evenimentul Beck'sperience de joia aceasta, 5 iunie.


Popup detector