Electro-live cu Goldfrapp la Beck'sperience

04 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Joia aceasta, pe 5 iunie, incepand cu orele 20:00, fanii electro si rock alternative sunt asteptati la Sala Polivalenta pentru un maraton de ritmuri, sunete si proiectii vizuale inovatoare, in cadrul Beck'sperience. Primul festival cross-over indoor din Romania, Beck'sperience ii va aduce pe aceeasi scena pe Goldfrapp, Stereo MCs, Vive la Fete, Kraak & Smaak, Addictive TV si Suie paparude.

Goldfrapp, unul dintre cele mai renumite nume ale muzicii electro-dance internationale, vine pentru prima data in Romania in cadrul turneului de promovare a celui de-al cincilea album, din cariera,Seventh Tree. Tot originar din UK, dar la a doua vizita in Bucuresti, este grupul Stereo MCs, care a promis un show plin de energie in cadrul BECKSPERIENCE si, in premiera, cateva piese de pe noul album al grupului, Dubble Bubble.

Membrii trupei belgiane electropop Vive La Fete - Els Pynoo si Danny Momments (fost membru dEUS) - s-au declarat deosebit de incantati de prima lor vizita in Romania: abia asteptam sa vedem Micul Paris al Europei de Est, ne place foarte mult sa calatorim si sa cunoastem noi oameni, iar despre Romania am auzit o multime lucruri bune!. Si membrii Kraak & Smaak au marturisit ca sunt nerabdatori sa ajunga la Bucuresti: va fi primul nostru concert in Romania, suntem foarte entuziasmati! Si bineinteles curiosi sa vedem reactia publicului, am lucrat la un show special!. Olandezii de la Kraak & Smaak au sustinut pana peste 200 show-uri live in toata lumea, au deschis concerte pentru Faithless si au realizat remix-uri pentru numerosi artisti de renume, printre care si Jamiroquai.

Unul din cele mai asteptate nume de pe afisul festivalului este grupul audio-visual Addictive TV, responsabil de construirea mixerelor video si celebri in toata lumea pentru show-ul lor exploziv: este a doua oara pentru noi in Bucuresti, dar garantam ca pentru multi va fi o surpriza: va fi ceva ce nu ati mai vazut niciodata pana acum!

Cei care vor sa nu rateze BECKSPERIENCE, dar nu au reusit inca sa-si cumpere bilet, il vor putea achizitiona in seara spectacolului, de la casa de bilete de la la intrarea in Sala Polivalenta, la pretul de 65 lei.


Popup detector