Dot Music se lanseaza cu Barem, Seph si Dilo

28 Iunie 2007 Beat Factor BeatFactor

Vineri si sambata noaptea, la Club Live Music (fostul Eclipse, fostul Space, fostul Karma, fostul Disco Orient) se lanseaza un nou brand de petreceri, axat pe minimal si intitulat sugestiv Dot Music. Vor puncta trei artisti ai genului, toti din Argentina, toti tineri, dar cu foarte mult potential.

Mauricio Barembuem aka Barem are 22 de ani, studii de chitara si face compozitie live de minimal techno. Sunetul este electronic, dar ritmul este analog. Bassul este hipnotic, dar strident. Petrecerea este si ea impulsiva si mai ales energica. A luat ce e mai bun de la: Plastikman, Mark Houle, Robag, Alex Under si Dario Zenker. Repet, Dario Zenker! Vreau sa fiu fresh si original, spune el. Si reuseste.

Alaturi de acesta, va face live prietenul sau Sebastian Galante aka Seph, renumit pentru improvizatie. Are 19 ani si cateodata este melancolic - a studiat pianul si percutia. Face seturi live de patru ore! Dans, beaturi de techno si de hip-hop. A fost influentat de Eric Satie, compozitor de pian din secolul XIX, care prefera sa isi spuna, in loc de muzician, masurator de sunete. L-au atins si Michael Jackson, Bjork si Plastikman.

Sambata, va mixa Franco Di Lorenzo aka Dilo: stilul tech, clicks and cuts, beaturi abstracte de hip-hop. Minimal dar maximal. Are 27 de ani si este implicat in trei proiecte. Ca Dilo face experimental minimal techno, iar ca Elephant Pixel si Monotax face IDM, post rock si minimal. Akufen il apreciaza, iar Sonja Mooner il iubeste. El este si fondatorul primului net label argentinian Igloo. Biletele costa 40 de lei vineri si 30 de lei sambata.

Puncteaza la party, barem pentru muzica!

Credits: ioanamoldoveanu.ro


Popup detector