Party Preview: Unde mergem in weekend in Bucuresti

11 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

In fiecare vineri, BeatFactor va prezinta agenda celor mai importante evenimente din Bucuresti si din tara din weekendul care tocmai incepe.

Iata recomandarile BeatFactor.

Vineri

La Studio Martin fanii trance ii pot vedea pe First State, Snatt & Vixx si Glyce, in cadrul evenimentului TranceNDance, iar cei care vor sa se zbantuie pe drum'n'bass, breaks si dubstep o pot face la Fabrica, unde are loc un eveniment sub titlul Bulgarian Productions.

The Other Side of Expirat ii gaseste pe Giuser, adica Dragos Rusu, si probabil multe elemente Border Comunity, iar in ce priveste After Hours-ul, acesta are loc la Silver, cu Thornado si Hadro, si la Bubbles, cu Sasha Carassi si Gabman.

Sambata

In aceasta sambata clubul Studio Martin va aniversa 16 ani de existenta, iar invitatul special este Alex Under. Alaturi de el va fi si Ramset. Daca aveti chef de muzici feminine, atunci recomandarea noastra este evenimentul cu Cassy de la Kristal Glam Club.

Amatorii de cluburi mai putin glam si mai underground, la propriu, pot merge in Expirat, si vor da peste techno-ul servit de Gemeni Bros.

After Hours-urile sunt ceva mai numeroase, odata la Rush, cu Kozo, apoi la Bubbles, cu Miss I si Mauss, apoi Ali Nasser si Bibi in club Pat, iar la Silver vine Mihai Popoviciu si Zanga.

Duminica, daca va bate gandul de un party mai de dupa-amiaza, atunci puteti trece pe la Tete-a-tete, de pe la 7 seara, unde ii veti gasi pe Alexandu Jijian si Matze.





La ce party mergi in weekend?


Cassy @ Kristal Glam Club


Alexn Under @ 16 ani de Studio Martin









Lista completa a evenimentelor o gasiti la sectiunea EVENIMENTE, si fiti cu ochii pe fotografii BeatFactor la orice party ati merge. Toate pozele de la petreceri se vor gasi in GALERIA FOTO.


Acestea au fost recomandarile noastre, auditie placuta in continuare!



Popup detector