Djuma Soundsystem: 'Suntem mai mult decat Les DJinns'

22 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Cei doi DJi si producatori de la Djuma Soundsystem vorbesc intr-un interviu video pentru postul de televiziune U Tv despre cum a explodat cariera lor muzicala, despre cum s-au cunoscut, ce inseamna astazi relatia artist-casa de discuri si altele. Plus faptul ca sunt mai celebri in Romania decat in Danemarca, tara lor de origine.

Desi cei doi recunosc ca au gustat succesul in muzica electronica prin piesa "Les DJinns", vor sa arate ca pot mai mult. "Vream sa iesim in toata lumea si sa aratam ca suntem mai mult decat Les DJinns, iar odata ce vom reusi acest lucru, cred ca lumea ne va privi cu alti ochi, vor putea asocia acel 'sound' specific cu un nume."

Asociati de cele mai multe ori cu sound-ul Get Physical, Djuma se declara independenti. "Ceea ce vrem noi sa creem este un fel de daft techno". Sunt constienti ca este important sa patrunda, ca artisti, pe mai multe piete muzicale, asa ca nu vor sa fie manipulati. "Atunci cand lucrezi cu o casa de discuri mare, label-ul incearca sa te orienteze in diferite directii, sa decida ce trebuie sa faci. Noua nu ne place asta, stim ce avem de facut."

Interviul este disponibil pe uonline.ro.


Popup detector