Din 2008 nu se mai fumeaza in spatiile publice

13 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

In 80% dintre statele din UE este interzis fumatul in locurile publice (inclusiv in cafenele si baruri). Incepand cu 1 ianuarie 2008, acelasi lucru se va aplica si in Romania. Asta presupune interzicerea fumatului si in cluburile care nu sunt dotate cu spatii pentru nefumatori.


In Romania, unul din putinele cluburi cu spatiu amenajat pentru nefumatori este Kristal Glam, situat in locul fostului cinematograf Floreasca din Bucuresti.

Paradoxal, majoritatea celor care sponsorizeaza cluburile sau evenimentele de muzica electronica, sunt companii producatoare de tutun. Va puteti exprima opinia legata de interzicerea fumatului in cluburi aici.

Ce cred DJ-ii romani despre asta?

"Nu pot sa pun muzica fara sa fumez si sa beau. Deci daca se interzice fumatul in cluburi...ma las de muzica," spune Adrian Eftimie.

"Da si nu. Normal ar trebui interzis de tot :) Cred ca ar fi bine, am putea respira mai mult aer curat", este de parere Bogdan Popoiag din proiectul muzical Unu.

"Eu sunt fumator si nu as vrea sa se interzica. Daca ne uitam la italieni, unde clubbing-ul a scazut dramatic, unul din marile motive este acesta. Probabil la fel s eva intampla si la noi. De ce sa mai vina lumea la club, daca nu poate fuma?" se intreaba Raoul Russu.


Popup detector