Detroit Electronic Music Festival - audienta a depasit 80.000 de oameni

19 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Festivalul Movement 2008 a fost un real succes in acest an, din orice punct de vedere. Organizatorii celei de-a noua editii a festivalului Detroit Electronic Music au anuntat ca in acest an audienta a depasit 80,000 de spectatori. Acest raport depaseste cu mult targetul de 60,000 de oameni, care erau asteptati la festival in acest an.

Movement 2008 i-a avut ca headline-eri pe Carl Craig, Egyptian Lover, Dubfire si Josh Wink. Au fost incluse si show-uri mult mai mainsteam, ale DJ-ilor ca Moby, Benny Benassi sau James Zabiela. Am anticipat o urcare in audienta, deoarece vanzarea biletelor online a fost de trei ori mai mare decat anul trecut. Este nemaipomenit pentru fesival si chiar pentru orasul Detroit sa umplii o locatie atat de mare. declara directorul festivalului, Jason Huvaere.

In acest an, festivalul a avut parte de un sistem de sunet foarte bun si o scena imbunatatita. Paxahau a colectat mai mult de trei tone de materiale reciclabile, in cele trei zile ale evenimentului. Pentru cea de-a zecea editie a festivalului care este la mai putin de un an distanta, se asteapta multe surprize, dupa ce in acest an s-a stabilit un nou record.



Popup detector