Detalii despre festivalul Nucleonyx din Timisoara

04 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

A doua editie a festivalului de muzica electronica Nucleonyx se va desfasura la Expovest - Timisoara, in data de 6 septmebrie 2008. Sub motto-ul 'Din dragoste pentru muzica si din respect pentru public' festivalul va gazdui nume importante ca Funkerman sau King Unique.

Festivalul va decurge pe un sound house, electro si funky, iar ineditul evenimentului porneste de la line-up, deoarece acesti artisti sunt cunocuti atat in tara cat si peste hotare. Oaspetele de onoare este Funkerman care este in premiera absoluta in Romania.

Organizatorii evenimentului, compania Ancora, promit ca la Nucleonyx muzica dance se va face simtita, creandu-se o atmosfera aparte. Amenajarea interioara deosebita va completa ideea de baza a concertului, culorile fiind alese cu mare grija. Lasere, lumini, surprize pe parcursul intregului concert, multa culoare si mai ales o explozie de bucurie.

De warm-up se va ocupa Rosario Internullo incepand cu ora 22.00. Festivalul va fi incheiat de Pagal. Un bilet la acest festival costa 37 de lei pentru o persoana. Exista insa si promotii, pentru minim 5 bilete cumparate in avans, pretul unui bilet este de 25 de lei. La intrare, in seara evenimentului pretul unic al biletului este de 37 de lei.

Biletele se pot achizitiona prin reteaua de magazine: Germanos , Carrefour si www.eventim.ro


Popup detector