Deep Dish s-au duelat la Arenele Romane

08 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

Pentru cine nu i-a vazut pe cei doi membrii ai proiectului muzical Deep Dish, seara de sambata, 7 iulie, a fost ocazia perfecta. Ali Dubfire si Sharam au mixat la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul unui eveniment marca The Mission.

Pe langa cei doi DJ-i au mai fost prezenti la pupitru Livio, Rosario Internullo si Pagal. Primul care a dat startul petrecerii a fost Internullo, urmat de Pagal si, intr-un final, Livio. A urmat francezul Cedric Gervais, unul din artistii de la Yoshitoshi, casa de sicuri a celor de la Deep Dish. In jurul orelor 1.00 au aparut in fata scenei de la Arenele Romane si cei doi artisti de la Deep Dish, un nume cu rezonanta pe scena muzicii electronice internationale, care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Petrecerea a tinut pana in zorii zilei, iar daca pana in orele 22.00 lumea nu s-a inghesuit sa isi faca aparitia, invitatii speciali au beneficiat de un public mai mult decat numeros, in ciuda faptului ca a mai existat un eveniment in aceeasi seara (Ricardo Villalobos si Luciano la cortul din incinta Politehnicii).

Muzical, Deep Dish au fost diferiti de ceea ce faceau pana acum si asta s-a simtit chiar de la primele piese. In cateva cuvinte, securitate bine pusa la punct, calitate indoielnica a sunetului, atmosfera de petrecere si multa lume care si-a vazut visul implinit prin aparitia celor doi la pupitru. Totul a continuat cu un after party la Studio Martin, alaturi de Livio, Pagal si Internullo.

Vezi video aici!





Popup detector