David Guetta, Christopher Lawrence, Seb Fontaine si Tall Paul la Creamfields Romania

05 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Creamfields Romania 2008 va avea loc in data de 02 august 2008, pe Plaja ADRAS din Statiunea Saturn. Primele nume confirmate pentru Creamfields Romania 2008 sunt David Guetta, Christopher Lawrence, Seb Fontaine si Tall Paul.


Festivalul va dura 15 ore si vor mixa peste 10 DJ-i de talie internationala si unii dintre cei mai buni DJ-i romani.

David Guetta este unul din ce mai cunoscuti artisti ai scenei dance frantuzesti. Guetta este unul dintre cei mai comerciali DJ-i ai momentului, adorat de multimile de clubberi din intreaga lume (de la Ibiza la Miami, Guetta a fost rezident al unora dintre cele mai faimoase si populate cluburi) si reprezentant al unui stil de viata stralucitor.

Christopher Lawrence este unul din cele mai bune exporturi americane de muzica electronica trance. A produs de-a lungul timpului imnuri precum 'Navigator', 'Interceptor', 'Renegade', 'Rush Hour', Shredder si 'Cruise Control', care au traversat intregul mapamond. In 2006, Christopher Lawrence a mixat in premiera si in Bucuresti, in complexul comercial World Trade Plaza.

Despre Seb Fontaine prietenii glumesc spunand ca are muzica dance in sange, pentru ca a fost conceput in Ibiza, mama sa fiind dj. La ultima sa vizita in Romania, la Kristal Glam Club, Seb Fontaine a promis ca va reveni, marturisind ca a fost de departe una dintre cele mai bune petreceri la care a participat vreodata.

Tall Paul reprezinta un nume greu pentru piata mondiala a dj-ilor din ultimii 10 ani. Set-urile sale imbratiseaza multe stiluri de muzica, reprezentand de fapt o calatorie prin house, progressive si trance. Set-urile lui Paul contin un nivel de energie care prinde publicul facandu-l sa nu parasesca ringul de dans pana la sfarsitul petrecerii.


Popup detector