DJ Almud si Muzzaik fac incalzirea pentru David Guetta

13 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Concertul lui David Guetta din 15 octombrie de la Romexpo, Bucuresti, va beneficia de doua seturi de incalzire din partea lui DJ Almud si trupa ungara Muzzaik.


Almud este cunoscut iubitorilor muzicii electronice din Romania drept unul din producatorii emisiunii Kiss FM Club Mix, difuzata in fiecare vineri seara pe Kiss FM, de la ora 23. Bucuresteanul mixeaza “mai serios” de 7 ani si, impreuna cu Konstantin, – DJ-ul care va mixa dupa show-ul lui David Guetta – a animat mai multe petreceri nebune prin tara.


Muzzaik sunt o forta a naturii care a inceput in Ungaria, a populat toate radio-urile de top care introduc in playlist muzica electronica si culmineaza acum cu turneul din Europa de Est a lui David Guetta, care va fi urmat de mai multe concerte pe care baietii le vor sustine in Olanda, Germania, Rusia si peste Ocean.


Biletele pentru David Guetta pot fi achizitionate in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange si Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti) si pe www.eventim.ro. Pretul unui bilet este de 110 lei pana in 14 octombrie, iar la fata locului un tichet va costa 135 de lei.


Biletul achizitionat asigura accesul in incinta Romexpo o singura data. Organizatorii au scos la vanzare si bilete VIP, in numar limitat, acestea putand fi achizitionate si de la fata locului. Un bilet GOLD VIP costa 300 de lei, iar un bilet SILVER VIP – 160 de lei.


Posesorii tichetelor GOLD VIP vor fi primiti cu un Welcome Drink, vor avea fructe si snacks-uri gratuite, o intrare separata, toalete separate, garderoba asigurata in mod gratuit de catre organizatori precum si canapele comode in zona delimitata special langa scena, unde vizibilitatea este foarte buna.


In ceea ce priveste posesorii de bilete SILVER VIP, acestia vor avea si ei o intrare separata, toalete separate, canapele comode, acces la un bar cu specialitati, garderoba gratuita si vizibilitate sporita. La eveniment vor avea acces numai persoanele care au implinit 16 ani. Accesul in incinta Romexpo se face incepand cu ora 20, pe poarta B, iar spectacolul va avea loc in Pavilionul Central. Despre spectacolul oferit de David Guetta la Bucuresti puteti sa obtineti mai multe informatii la adresa www.davidguettaparty.ro.


Evenimentul este organizat de Deadcode Production, in parteneriat cu Festivalul Peninsula. Superstarul francez se va afla in Capitala in cadrul seriei de evenimente internationale Deadcode Production DIAMOND SERIES, care include si concerte la Bratislava, Debrecen si Praga.


Popup detector