Dave Clarke cauta DJ-i talentati pentru festivalul Extrema

19 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Saptamana trecuta, Extrema a anuntat line-up-ul pentru festivalul care va avea loc pe 19 iulie langa Eindhoven, dar organizatorii au venit cu o idee noua pentru o extra auditie. Chiar daca line-up-ul este mult mai mare si mai bun decat in alti ani, o idee de acest fel ar putea atrage mai multe priviri asupra evenimentului.

Extrema si Dave Clarke au lansat o competitie pentru DJ-i, al carei castigator va deschide scena Clarkes White Noise de la Extrema Outdoor Festival. Asta inseamna ca oricine are sansa sa incalzeasca multimea, inaintea intrarii dj-ilor ca Stephan Bodzin, Carl Craig sau Josh Wink.

Sunt sigur ca exista multi DJ talentati care nu au avut inca oportunitatea sa se afirme. spunea Dave Clarke, care a lansat competitia saptamana trecuta in direct la emisiunea sa de radio de la postul 3FM. El are si cateva sfaturi pentru concurenti, Nu imitati pe nimeni, influentele sunt bune desigur dar folositi-va de talentul vostru. Lasa-ne sa auzim ce faci tu, nu sa vedem cat de bine imiti un alt DJ. Trebuie sa ai pasiune si trebuie sa arati perseverenta. Sa crezi in tine este cel mai important si sa risti putin este la fel de bine.

Pentru inscrierea in concurs este necesar un demo mix de maxim 45 de minute, iar castigatorul va fi anuntat pe data de 28 iunie.

Line-up:

Future Funk
Erick Morillo, Swedish House Mafia Ft. Steve Angello, Axwell & Sebastian Ingrosso, Fedde le Grand, Funkerman, Sunnery James & Ryan Marciano, Johan Bogers

Dave Clarke's White Noise
Vitalic, Josh Wink, Carl Craig, Radio Slave, Stephan Bodzin, Dave Clarke, Quince, Terence Fixmer

Gigolo
DJ Hell, David Carretta, Richard Bartz, Play Paul, Seelenluft, Capitan Commodore, Dibaba, Le Chic

Lakeside
Hernan Cattaneo, Satoshi Tomiie, Infinitize, Behrouz, Remy, Patch Park, Eelke Kleijn

Mixed
Dr. Lektroluv, Erol Alkan, Laidback Luke, Goose, Michel de Hey, Claude Vonstroke, Darko Esser B2B Warren Fellow, Michael von L.

Novalectra
Boys Noize, Dr. Motte, Kavinsky, 360 Soundsystem Ft. Nuno dos Santos & Patrice Baumel, Gideon VS MBC, DMX Krew, The Subs, Milanese. Ben Sharpa

Royal Dutch
Ricky Rivaro, Eric de Man, Hitmeister D, Bart B More, Hardwell, Carita la Nia, Rene Reche

Minus
Fabrizio Maurizio, Ambivalent, Troy Pierce, Barem, Richie Hawtin, Heartthrob, Magda

Insane Beauty Closing Show
Rene Amesz

Ricco's Village
Parados, Phenc, Tommy Kornuijt, Zupa, Sjors & Sjimmie




Popup detector