Danny Howells, un DJ flexibil

05 Martie 2007 Beat Factor BeatFactor

Danny Howells a mixat vinerea trecuta in clubul Studio Martin din Bucuresti. Nu este la prima sa vizita in Romania si cu siguranta nici la ultima. Petrecerea de pe 2 martie l-a ridicat din nou pe Danny Howells la statutul de 'unul din cei mai flexibili DJ-i internationali'.

Englez la origine, Danny Howells si-a inceput cariera la celebrul club "Bedrock" la Hastings Pier alaturi de John Digweed si Pete Tong. Anii dedicati amanuntelor si detaliilor l-au plasat pe Danny in randul celor mai buni DJ ai lumii, fiind el insusi cap de afis la multe evenimente! Danny a fost primul care a prezentat lumii in 2003, noua serie de la Global Underground - "24:7". .Music for Day and Night...

De atunci s-au scurt cativa ani bunisori, timp in care Danny Howells nu a stat degeaba. Rezultatul s-a vazut vinerea trecuta, intr-un club plin. Dupa ce Livio a incalzit atmosfera pana in jurul orelor 03.00 AM, Danny Howells a intrat in ritm intr-un mod de-a dreptul revigorant. Cei care au ascultat ultimul sau Essential Mix au putut constata unele similitudini cu ce a pus vineri seara. Daca pana pe la ora 02.00 lumea nu se inghesuia la intrare, la 03.00 Studio Martin s-a umplut, asa ca Danny Howells s-a bucurat de un public animat si parca mai..vioi. Iata si galeria foto de la acest eveniment:

Galerie Foto: Danny Howells @ Studio Martin


Popup detector