DJ Vadim in Bucuresti pe 17 noiembrie

25 Septembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Dupa ce acum un an, la Cina, Vadim ne-a demonstrat abilitatile lui cu proiectul One Self, pe 17 noiembrie ne viziteaza din nou. De data asta, Vadim va insemna Soundcatcher Soundsystem, tot cu Yarah Bravo (vocal) si Bongo Pete (percutie), dar si cu Kathrin de Boer (vocal), pe care veti avea ocazia sa o vedeti si pe 13 octombrie impreuna cu Bonobo. Evenimentul este produs de Fundatia Phoenix.

Cu aceeasi ocazie se va produce o trupa foarte proaspata, de la casa de discuri Tru Thoughts Belleruche (tot din Marea Britanie). Belleruche isi autodefinesc stilul ca turntable soul music. Platane, chitara si voce aceeasi Kathrin de Boer, care a fost comparata deja cu Erykah Badu, Nina Simone sau Sarah Vaughan.

Vadim invirte la discuri de vreo 18 ani, e producator de prin 1992 si a trecut de 1000 de show-uri doar in mileniul actual. In colectia lui de viniluri nu intra nimic care sa nu faca 8 din 10 oameni sa danseze, indiferent ca vorbim despre funk, soul, disco, reggae, dancehall, hip hop sau jungle.

Biletele costa 35 de lei pina in ziua evenimentului si 45 de lei la intrare. Se pot cumpara online la bilet.ro sau in reteaua bilet.ro (Magazinul Muzica, Music Shop Victoriei linga B1TV, Music Shop Batistei si in magazinele Flanco si Flamingo Computers din Bucuresti si din tara), precum si la Librariile Carturesti.


Popup detector