Summerjam Fest 2010 - in luna iulie in padurea Paulesti

22 Martie 2010 Beat Factor BeatFactor

Summerjam Fest 2010, programat pentru weekendul 2-4 iulie 2010, se anunta deja ca fiind cea mai ambitioasa editie a festivalului de pana acum. Pentru a-i da amploarea cuvenita, organizatorii (Festival Arena Event), i-au ales un spatiu de desfasurare pe masura - campingul si baza sportiva din Padurea Paulesti, judetul Prahova, la doar cativa kilometri si cateva minute de Ploiesti.


Incepand cu acest an, festivalul intra cu dreptul in randul festivalurilor importante din aceasta parte a Europei, dovada fiind numele internationale de calibru confirmate pana acum: senzatia reggaea Ziggi (Olanda), legendarul DJ Vadim alaturi de The Electric (SUA) sau nasul breakbeatului englezesc Deekline.


SummerJam este, practic, un prilej pentru a aduce impreuna cele mai relevante nume romanesti ale momentului din mai multe genuri muzicale – electro, reggae, hip-hop si nu numai – dar si o ocazie unica de a asculta live trupe si artisti „de afara”.


"In cele trei zile de festival vor urca pe diversele scene zeci de performeri, pe care ar fi, mai mult ca sigur, imposibil sa-i vezi de aproape siiimpreuna” au declarat organizatorii.


Mai multe detalii despre trupe si program puteti obtine de pe site-ul festivalului.


Artisti confirmati: Ziggi & The Renaissance Band [LIVE ACT], True Ingredients [LIVE ACT], DJ Rafik [DJ SET], JFB [DJ SET], DJ Vadim presents The Electric [LIVE ACT], Deekline [DJ SET], Sabac Red [LIVE ACT], Million Dan [LIVE ACT], Snowgoons & Sicknature [LIVE ACT].


Popup detector