DJ Hell acuzat de furt de catre Felix Da Housecat

21 Septembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Artistul neamt Helmut Geier aka DJ Hell a fost acuzat recent de catre Felix Da Housecat ca a folosit fara nicio permisiune vocea lui P Diddy de pe noul single "The DJ", extras de pe cel mai recent album al managerului Gigolo, "Teufelswerk".


Pentru cine nu a fost la curent, mai multe despre colaborarea dintre Hell si rapperul P Diddy puteti citi AICI.


Sursa citata, Boppernation.com, afirma ca vocea respectiva a lui P Diddy a fost inregistrata de catre Felix Da Housecat in 2003. Este disponibila pentru ascultat mai jos. In vocea din playerul de mai jos se poate observa ca in primele doua secunde este mentionat si numele lui Felix Da Housecat, insa in versiunea lui DJ Hell, "Felix" este taiat.


Felix Da Housecat pare foarte furios, adresandu-i injurii lui DJ Hell, pe propriul sau cont de Twitter. "Am inceput sa realizez ca acest prost (DJ Hell), vrea sa castige de pe urma mea. Hmm...ce sa fac acum?


Piesa "The DJ" a lui DJ Hell poate fi ascultata mai jos (impreuan cu videoclipul). Mai mult sau mai putin amuzant este faptul ca single-ul "The DJ" a fost deja lansat, impreuna cu un pachet de remixuri de la Radio Slave, Deetron, Paul Woolford, Sis si Blackout.


The DJ feat. P. Diddy


Acapella presupusa a fi originala o puteti asculta mai jos:




Embed:


DJ Hell pare insa destul de sigur pe el, intrucat pe pagina de myspace.com si-a postat feedback-ul primit in urma lansarii single-ului "The DJ".


Popup detector