DJ Gee Papa va performa neintrerupt timp de sase zile

27 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Vara trecuta DJ Gee Papa aka George Papapetrou din Nicosia a performat 105 ore fara oprire, incercand sa stabileasca recordul mondial al celui mai lung set de DJ.

Totusi efortul sau supra-natural nu a fost validat oficial, deoarece Guinness World Records nu a avut nici un reprezentant la maraton. Geroge a fost devastat la primirea vestii. Dar cand multi oameni ar abandona ideea, Gee si-a reprogramat misiunea pentru anul 2008, a obtinut sponsorizari, suport media si cel mai important un reprezentat al Guinness World Records care sa fie prezent la show.

De pe data de 10 pana pe data de 15 iunie, timp de sase zile, Gee va fi la pupitrul clubului Dot din Nicosia. ANT1 TV si ANT FM vor fi sponsorii principali, iar cu ajutorul ambasadei Greciei in Cipru si Consiliul Municipal al Nicosiei, banii vor fi donati victimelor dezastrului de anul trecut din Grecia.

DJ profesionist din 1990, Gee a mixat alaturi de artisti precum Tiesto, Sasha, Deep Dish si James Zabiela. Pentru pregatirea acestui efort Herculian, Gee a alergat cate doua ore pe zi evitand toaleta (chiar daca regulamentul spune ca va avea voie la cate cinci minute de pauza in fiecare ora), cat si mancarea sau dormitul.

De aceasta data va fi oficial, verificat de un reprezentat Guinness a declarat Gee. Comform Guinness World Record, recordul pentru cea mai lunga sesiune a unui DJ este cel al mexicanului Agustin E Gonzalez, care a mixat neintrerupt intre datele de 30 iulie si 3 august, timp de 88 de ore. Gee planuieste sa foloseasca peste 2000 de piese si nu are voie sa repete vreuna dintre ele. In cele sase zile de maraton, tema muzicala va fi mainstream si electro.



Popup detector