Concurs BF: Castiga invitatii la Danny Tenaglia la WTP (Bucuresti) - 19 aprilie

11 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Danny Tenaglia mixeaza in complexul comercial World Trade Plaza din Bucuresti pe 19 aprilie, in cadrul unui eveniment The Mission. Beat Factor pune la bataie doua invitatii de cate o persoana la aceasta petrecere.

Nascut si crescut in New York, Danny Tenaglia si-a facut ucenicia muzicala la sfarsitul anilor '70, ca DJ prin diverse cluburi ale marelui oras. Pe langa cariera solo a remixat si produs peste 200 de piese. A lucrat cu aristi celebri, precum Madonna, Janet Jackson, Grace Jones, Kim Mazelle, Bette Middler, Cher, Pet Shop Boys si Blondie. Atitudinea sa, muzica pe care o produce si o mixeaza a influentat multi DJ-i. Desi a este un DJ de talie mondiala, reuseste sa ramana un element prolific al scenei underground. Fara sa fie lacom, isi confirma prezenta doar la un procent de 5-10% din ofertele primite.


Intra in concurs aici!


"Cand ma gandesc la ceea ce am fost, cateodata, nu-mi vine sa cred ca am ajuns atat de departe si totusi simt ca mai am inca de mers inainte. Muzica este viata mea. Traiesc si respir pentru muzica", marturiseste Danny Tenaglia.


Popup detector