DJ QBert - cel mai bun DJ american in 2010

14 Septembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Revista DJ Times si Pioneer au anuntat clasamentul America's Best DJ", iar pe primul loc se claseaza turntablistul DJ QBert.


Artistul originar din San Francisco este unul dintre cei mai influenti DJi din lume. QBert, pe numele sau adevarat Richard Quitevis, va fi prezent pe data de 2 octombrie in Las Vegas, la America's Best DJ Closing Party. Trofeul, ce consta intr-un mixer placat cu aur, de la Pioneer, i-a fost acordat lui QBert de catre Z-Trip, cel care a fost votat cel mai bun DJ american in 2009.


In primii zece finalisti ai ABDJ se numara Kaskade (pe locul 2), ierarhia continuand cu A-Trak, BT, Wolfgang Gartner, Jazzy Jeff, Steve Aoki, DJ Pauly D, Roonie G si Scotty Boy.


In primii 50 de DJi se mai afla si Diplo (locul 12), Mark Farina (locul 16), DJ Shadow (locul 24), Armand Van Helden (locul 25), Moby (locul 33), Danny Tenaglia (locul 38), Derrick Carter (locul 44), Sharam (locul 48) si altii. Clasamentul integral il puteti gasi pe site-ul concursului.


DJ Qbert, pe numele adevarat Richard Quitevis, s-a nascut in 1969 si a fost timp de trei ani premiat cu locul 1 la DMC World Champion. QBert a jucat de la inceput si inca joaca un rol primordial in dezvoltarea conceptului de turntablism, castigandu-si o reputatie excelenta odata cu trecerea anilor.




Popup detector