Concert Noisettes in Romania, la Romexpo

20 Aprilie 2010 Create It BeatFactor

Noisettes va canta pentru prima data in Romania in cadrul evenimentului Beck’sperience, care va avea loc sambata, 29 mai, la Romexpo. Vestile bune nu se opresc aici: in deschiderea concertului Noisettes vor concerta, tot in premiera in tara noastra, Codeine Velvet Club, anunta becksperience.ro.

Cu acest prim eveniment din 2010, Beck’sperience ajunge la cea de a patra editie. Evenimentele anterioare Beck’sperince i-au adus in Romania pe Massive Attack, Goldfrapp si Underworld.

Incepand cu anul 2010, Beck’sperience isi propune sa devina mai mult decat un concert si sa ofere participantilor experiente speciale. Detalii vor urma in saptamanile viitoare, dar un lucru important poate fi spus inca de acum: accesul la eveniment se va face gratuit, pe baza inscrierii pe site-ul www.becksperience.ro.

Noisettes a luat fiinta in anul 2003 la Londra, la initiativa solistei vocale si bassistei Shingai Shoniwa si a chitaristului Dan Smith.


In 2007, se lanseaza primul lor album (“What’s the Time Mr. Wolf?”), iar cu primul lor turneu, Noisettes incep sa-si consolideze reputatia de trupa cu prestatii live spectaculoase.


Recunoasterea artistica si comerciala vine odata cu lansarea celui de-al doilea album, “Wild Young Hearts”; Noisettes a devenit una dintre formatiile cele mai difuzate la radiourile din intreaga lume. si in Romania melodii ca “Don’t Upset The Rhythm (Go Baby Go)”, “Never Forget You”, “Wild Young Hearts”, “Every Now and Then” au fost difuzate intensiv.

Codeine Velvet Club este o trupa scotiana pop-rock, formata din Lou Hickey si Jon Lawer (mai cunoscut in calitate de lider al trupei The Fratellis).


Cele doua single-uri extrase de pe albumul de debut al trupei (“Hollywood” si “Vanity Kills”) s-au bucurat de recenzii favorabile din partea presei de specialitate, criticii apreciind in mod deosebit aranjamentele orchestrale amintind de pop-ul anilor ’60.


Popup detector