Cobblestone Jazz si M.A.N.D.Y. in acest weekend in Mamaia

08 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Cobblestone Jazz vor face un live act in clubul La Mania din Mamaia vinerea aceasta, 11 iulie, urmand ca o seara mai tarziu, in acelasi club, sa revina cei doi artisti care formeaza proiectul M.A.N.D.Y.

Daca v-a placut Booka Shade, atunci trebuie sa iubiti noua provocare. Intr-o lume muzicala dominata de productiile de studio, mai exista artisti preocupati de creatia cu adevarat LIVE. Nu vorbim de nici o anomalie ci de Best Live Act of 2007, adica de trio-ul unic Cobblestone Jazz.

Inarmati cu un synthesizer Roland SH-101 si un Roland TR-909, un pian Fender Rhodes Stage Piano Mark II, un Roland VPC-350 Vocoder, samples and drum machines, Mathew Jonson, Danuel Tate si Tyger Dhula construiesc lent si cu pasiune, sound-ul ce te cucereste; acordurile se adauga, tempo-urile se schimba, linia de bass da tonul si inainte sa stii, deja ai mainile in aer, absorbind fiecare minut al muzicii.

Cei mai putin familiarizati cu sound-ul Cobblestone Jazz in formula live, pot arunca un ochi pe un filmulet de la Dissonanze din Roma, disponibil AICI.

Intrarea vineri 11 iulie la Cobblestone Jazz este de 30 lei, iar sambata de 30 lei intre orele 12:00-02:30 si 40 lei dupa ora 02:30.


Popup detector