Clubul Kristal se muta in centrul capitalei

31 August 2011 Beat Factor BeatFactor

Dupa un an in care a fost localizat in Pipera, clubul Kristal Glam se muta din nou, de data aceasta in centrul Bucurestiului.


Prezent pe scena romaneasca de aproximativ opt ani, clubul Kristal este unul din cele mai bune cluburi romanesti de muzica electronica.


Dupa ce a fost localizat in fostul cinematograf Floreasca timp de aproximativ sapte ani, iar anul trecut, fix pe 15 septembrie, s-a mutat in soseaua Pipera nr 48, in luna octombrie a acestui an, Kristal se muta din nou, pe bulevardul Regina Elisabeta nr 34, in sectorul 1 din Bucuresti.


Momentan nu sunt facute publice detalii legate de line up-ul acestei toamne, insa intr-un poll realizat pe pagina oficiala de facebook a clubului, preferintele publicului se indreapta spre Deadmau5, Nick Warren, Audiofly si Chris Liebing - ramane de vazut. Intre timp, pe site-ul m-nus.com, Magda figureaza ca mixand in Romania in weekendul 14-15 octombrie (pe 14 octombrie in clubul Midi din Cluj Napoca si pe 15 octombrie in clubul Kristal din Bucuresti); asta cu toate ca Magda anuntase recent ca a iesit din rosterul M_Nus (detalii aici).


Detalii despre line up-ul noului Kristal din aceasta toamna/iarna vor fi postate in curand.


Popup detector