Magda, Marc Houle si Troy Pierce parasesc brandul M_Nus

04 August 2011 Beat Factor BeatFactor

Trei dintre artistii de baza ai casei de discuri M_Nus Records, patronata de Richie Hawtin, au decis sa paraseasca label-ul, intrucat vor sa-si concentreze intreaga atentie si energie pe Items & Things, proiect despre care ati putut citi si AICI ca a fost resuscitat acum cateva luni in urma.


Items & Things a fost fondat in 2006 si a a vut o serie de release-uri, functionand ca un sublabel al gigantului M_Nus Records.


Magda, Marc Houle si Troy Pierce sunt printre cei mai vechi artisti ai label-ului M_Nus, acesta crescand practic odata cu ei. "La Minus eram doar niste artisti la un label, aici (n.r. la label-ul Items & Things) avem 100% puterea de decizie, deci putem lansa ce vrem. Atunci cand nu esti patronul unei case de discuri, esti intotdeauna limitat, muzical vorbind", spune Magda, in cadrul unui interviu pentru Resident Advisor.


Odata cu resuscitarea label-ului, urmeaza si o serie de evenimente, intitulate Down & Out. Aceste party-uri se doresc a fi destul de private, in cluburi/locatii underground, cu o capacitate destul de mica. "Cam asta inseamna numele - down in the underground si out of the mainstream", spune Marc Houle.


Mai jos puteti asculta doua mixuri usor diferite, facute de Magda, respectiv Marc Houle.



Marc Houle's Synth Pop Mix by Marchoule


Popup detector