Clubbing de Vallentine's Day

14 Februarie 2008 Beat Factor BeatFactor

De cativa ani buni, romanii sarbatoresc Vallentine's Day, desi nu e o sarbatoare traditionala sau religioasa. De la moftul din primii ani, Vallentine's Day a devenit astazi cea mai rentabila afacere din luna februarie. Pentru oricine, inclusiv jucatorii de pe scena clubbing. Asadar, iata unde puteti iesi asta seara, fie ca sunteti sau nu "indragostiti" sau va cheama sau nu "valerica/valentin".

Clubul Studio Martin gazduieste un "Sensation DJs Remember", cu Rosario Internullo, Pagal, Livio & Kool. Pretul unui bilet este de 20 lei pana in ora 12.00 si 30 lei dupa aceasta ora, iar dress code-ul recomandat este "inimioare".

In clubul Kado, Vallentine's Night se va desfasura cu GIC, Pluscular, Mircea Ivan si 2Door la pupitru. Intrarea costa 10 lei pana in ora 12.00 si 20 lei dupa (la care este inclus si un shot daca vii cu perechea dupa tine).

Clubul Expirat nu prea tine cont de romantismul zilei si "loveste" publicul cu breaks de la Zicu si Bully, sub deviza Battle of the Breaks. Intrare modica, cel mai probabil 10 lei.

In B 52, Tom Wilson isi aduce gasca si Disco Circ-ul lui obisnuit se transforma in Valentine's Masked Ball. Pe langa Tom, la pupitru vor fi Camil si Cosmiq Microbique.

Clubul Saint Tropez ii va avea invitati la pupitru pe Dan Oanta de la Synthplants (Dan O) si Shogun. Cu incepere de pe la 22.00, dar n se supara nimeni daca intarziati.

In clubul Posh ii gasiti la after hours pe: Rosario Internullo, Adrian Eftimie, Raoul Russu, Marco Brigulia, Wanda, Andreas, Chriss si Namo.

Amatorii de hard / soft porn pot merge in Princess. Detalii AICI.

Acestea fiind spuse, Vallentine's Day este oficial inceput.


Popup detector