Clubberii sunt mai mult interesati de scena rock, decat rockerii de muzica electronica

25 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

In acest an, World Electronic Music Festival din Toronto, Canada are programata ultima editie din istoria lunga de peste 14 ani. Organizatorii au recunoscut intr-un interviu ca au luat aceasta decizie, din cauza faptului ca nu au putut sa atraga fanii rock la un festival de muzica electronica si ca este mult mai usor sa atraga clubberii spre scena rock.

Ryan Kruger si Jesse Brown, doi dintre organizatorii festivalului au declarat ca popularitatea evenimentului a scazut, iar efortul si banii implicati in organizare nu compenseaza. Decizia de a incheia seria de evenimente anuale WEMF in 2008, este irevocabila.

Unii ar putea sa o vada ca pe o veste proasta, care se alatura declinului festivalurilor din America de Nord, insa Brown si Kruger sunt optimisti spunand ca vor sa fie mult mai concentrati asupra festivalului rock, unde sunt de asemenea organizatori, care a evoluat dupa ce in 2006 la WEMF a fost introdusa o scena rock.

Am crezut ca va fi o idee buna sa aducem rock-ul pe scena muzicii electronice, dar nu a mers prea bine din pricina oamenilor, care nu au vrut sa vina la un eveniment electronic. Asa ca ne-am gandit la ceva sa fie ok. Am organizat un eveniment rock, am adus foarte multi fani ai muzicii electronice si a mers mult mai bine. declara Kruger.

Peste 200 de artisti din toata lumea vor fi prezenti la evenimentul outdoor. Christopher Lawrence, Max Graham, Kyau & Albert si Anabolic Frolic sunt doar cativa din DJ-I care sunt asteptati pe cele patru scene. Fanii drum & bass se vor delecta cu setul de trei ore marca Andy C, care va fi prezent pe Bassline Main Stage.


Popup detector