Castiga o compilatie Yoshitoshi Montreal mixata de catre Sultan

10 August 2007 Beat Factor BeatFactor

Beat Factor pune la bataie 3 compilatii originale Yoshitoshi Montreal mixed by Sultan. Compilatia contine un CD si este lansata la label-ul Yoshitoshi. Pentru a intra in concurs trebuie sa fii inregistrat si sa raspunzi corect la o simpla intrebare.

Yoshitoshi Montreal continua seria de compilatii sub aceasta forma, inceputa de catre Behrouz si mai apoi Miss Nine.

Intra in concurs aici!

Track list:

1. Sultan feat. Zara - "No Why (Sultan & Ned Shepard Rhodes Trip Intro)"
2. Sultan & Ned Shepard - "Aidan (Dub)"
3. Wharton & Lloyd - "Synphony"
4. Narcotic Thrust - "Waiting For You (Steve Mac Classic)"
5. Valentino - "Flying"
6. Common Grounds - "To Be Given (Max Graham Club Mix)"
7. G-Pal presents GHOS - "No Other Man (Sultan vs The Greek Switch Bass 07 Dub)"
8. Sultan & Ned Shepard - "Together We Rise"
9. Sultan & Ned Shepard feat. Stereomovers - "Connected (Accapella)"
10. 16 Bit Lolitas - "Passing Lights (Sultan Chunky Beat Edit)"
11. DYAD10 feat. Julie Dennis- "Sugar (Whelan & Di Scala Remix)"
12. Spider & Legaz - "Look Around (S&L Vocal Mix)"
13. Joe T Vannelli - "Prelude (Original Mix/Scalambrin & Sicily Remix (Island Style)"
14. Suite 117 - "Smaller (Callea & Rispoli Club Mix)"
15. Brusca & Sam Perez - "Sand in My Shoes"
16. Sultan feat. Stephanie Vezina - "Night Visions (Ned Shepard DT Remix)"

Popup detector