Cicada lanseaza un nou single

10 August 2007 Beat Factor BeatFactor

Trupa britanica de indie dance, Cicada, va lansa la sfarsitul lunii septembrie un nou single, intitulat "Beautiful". Descrisi de catre cotidianul The London Page ca un mix intre Blondie, New Order si Daft Punk, cei trei membri ai trupei sunt cu siguranta una din senzatiile acestui an.

Cicada inseamna Aaron Gilbert (cunoscut si ca Mr. Natural), Alex Payne (clapa) si Heidrun Bjrnsdottir (solista vocala). Dupa debutul de anul trecut (au lansat primul album la Critical Mass, casa de discuri a lui Alex Payne), Cicada se intorc cu un nou single fresh.

In prima jumatate a anului, cei de la Cicada au putut fi vazuti cantand alaturi de Beastie Boys, DJ Yoda, Cassius si Cut Copy intr-un turneu australian, dupa care s-au intors in UK pentru a continua munca la noul single.

Remixurile vin de la Michale Gray, cu un vocal si un dub, Aaron's First Floor mix, si versiuni extended si instrumental (cunoscute inainte ca Electric Blue). Beautiful va fi lansat pe 24 septembrie la casa de discuri Critical Mass.


Popup detector