Christopher Lawrence si DJ Dan nu au trisat la DJ Mag

22 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Dupa ce in urma cu aproximativ doua saptamani cei de la DJ Magazine au publicat pe pagina lor oficiala un articol prin care ii acuzau pe Christopher Lawrence si DJ Dan ca au inselat voturile la DJ Mag, publicatia britanica si-a retras zilele trecute acuzatiile, in mod public.

Povestea este deja cunoscuta, iar daca nu, va puteti face o idee de aici. Agentia Skrufff.com a discutat recent cu Christopher Lawrence, iar primele lui reactii vizavi de acuzarile care i-a fost aduse au fost "soc". DJ Magazine a discutat cu Christopher Lawrence si DJ Dan si au clarificat problema, realizand ca cei doi artisti nu au avut nicio implicare personala in neregulile rezultate in urma voturilor.

"Se pare ca au fost mai multe voturi de pe acelasi IP, iar DJ Mag a considerat asta suspicios, asa ca ne-au contactat si ne-au intrebat daca stim ceva in legatura cu asta", precizeaza Lawrence. "Se pare ca DJ Mag au avut ceva impotriva metodelor managerului nostur de marketing, asa ca a trebuit sa il concediem. Am simtit ca acel articol a fost destul de prematur, si cred ca ar fi fost mai intelept ca DJ Mag sa mai astepte. Insa sunt recunoscator ca s-a clarificat problema in mod public."

Christopher Lawrence a sustinut recent un turneu in China, si conform spuselor sale, publicul a reactionat foarte bine la show-ul sau. "Cred ca mare parte din oameni sunt capabili sa decida singuri."


Popup detector