Cele mai bune festivaluri internationale din noiembrie 2011

04 Octombrie 2011 Beat Factor BeatFactor

RA a publicat lista cu cele mai bune zece festivaluri internationale de muzica electronica, ce vor avea loc in luna noiembrie 2011.


Pe locul 10 se claseaza Creamfields Chile, ce va avea loc pe 11 noiembrie 2011 in Espacio Riesco Expo Centre din Santiago, Chile. Pe pozitia 9 se afla Mayday-ul polonez, festival ce va dura doar o seara (10 noiembrie) si va avea loc in Katowice.


Pe 26 noiembrie, in Brussels se intampla Groove City, festival ce va dura doar o seara si care ocupa locul 8. Pe 7 se afla Le Guess Who? si va avea loc inter 24 si 27 noiembrie in mai multe locatii din Utrecht.


Intre 26 noiembrie si 4 decembrie se va desfasura festivalul Stereosonic, in mai multe orase din Australia (Sidney, Perth, Adelaide, Melbourne si Brisbane).


Pe locul 5 se claseaza traditionalul I Love Techno, festival ce va avea loc in orasul Gent din Belgia pe 12 noiembrie. Pozitia a patra este ocupata de festivalul olandez STRP Festival, ce s eva desfasura in Eindhoven, intre 18 si 27 noiembrie.


Primele trei pozitii sunt ocupate de francezul Nuits Sonores (ce va avea loc in Toulouse inter 3 si 6 noiembrie), urmat de festivalul de o noapte din Berlin Fly Bermuda (care va avea loc pe 5 noiembrie). Locul intai este ocupat de catre festivalul Club to Club din Torino (ce va avea loc intre 3 si 6 noiembrie) - o alegere excelenta, pe care o recomanda si BF, intrucat a participat acum doua editii.


Popup detector