Cel mai incarcat weekend clubbing din luna decembrie

20 Decembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

In Bucuresti, weekendul 21-22 decembrie pare a fi cel mai plin de evenimente sfarsit de saptamana din luna decembrie. Cap de afis sunt Paul Van Dyk pe de o parte, si Sasha si John Digweed pe de alta parte. CIne nu si-a cumparat bilet pana acum, va trebui sa scoata din portofel ceva mai multi bani decat de obicei.

Vineri 21 decembrie, clubul Kristal Glam ii va gazdui pe Sasha si Digweed, impreuna pentru a doua oara in Romania. In limita locurilor disponibile, se vor gasi bilete la intrare la pretul de 200 ron. In aceeasi seara, duetul francez Noze va concerta in clubul Session.

Sambata 22 decembrie, Paul Van Dyk va mixa in complexul World Trade Plaza, iar inaintea lui va fi la pupitru Optick si Alex Morph. La intrare pretul unui bilet va fi de 115 Ron. In clubul Session, in aceeasi seara va mixa neamtul Sascha Funke. Pretul intrarii va fi de 20 lei pana la miezul noptii si 30 lei dupa.

Iar daca nu v-ati saturat, vor exista trei after party-uri diferite, in clubul Studio Martin, in clubul Kado si in Silver.


Popup detector