Cel mai consacrat party din Ibiza, Manumission, s-a mutat in Amnesia

26 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Manumission paraseste clubul Privilege si are cu totul alta perspectiva la noua sa casa din Amnesia. Conceptul a luat nastere de peste 10 ani si reuseste sa fie unul dintre cele mai importante party-uri ale anului pe scena muzicii dance.

Un lucru este sigur, o noua era a party-urilor Manumission a inceput din momentul in care conceptul s-a mutat in Amnesia pentru intreg sezonul. Manumission a fost una dintre cele mai faimoase party-uri pe scena muzicii electronice din ultimii zece ani si a reusit sa aduca zeci de mii de clubberi in Ibiza, toti cu speranta ca vor lua contact cu aceasta experienta de neuitat.

Cu show-uri elegante pe scena, teme interesante si cu cei mai mari DJ-i din muzica dance, acest eveniment este foarte greu de egalat. Ca intotdeauna muzica va fi la fel de buna ca show-ul, prin aparitiile artistilor din acest an precum 2 Many DJs, Mylo, Fatboy Slim, Zane Lowe si Mark Ronson.

Petrecerea de deschidere a avut loc vineri 20 iunie si a fost un eveniment major in Ibiza. Daca ajungeti pe insula anul acesta, nu ratati aceasta petrecere care se desfasoara in Amnesia.



Popup detector