Cel mai anticipat artist Ninja Tune in Romania in acest weekend

22 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Dupa Bonobo, DJ Food, One Self, DJ Vadim si Kid Koala, Fundatia Phoenix continua seria de concerte cu artisti semnati la casa de discuri britanica Ninja Tune. Amon Tobin este unul dintre reprezentantii cei mai de seama ai label-ului Ninja Tune.


In duminica de Pasti (27 aprilie), Clubul Session din Bucuresti va fi pus la incercare de frecventele (mai ales joase) pe care maestrul brazilian al beat-urilor le va elibera catre cei care vor alege sa nu rateze acest eveniment demult asteptat.

Remarcat de la bun inceput pentru felul unic in care combina in compozitiile lui nu numai jazz, dar si bossa nova, batucada sau jungle, Amon Tobin a evoluat incet dar sigur catre zone mai intunecate ale muzicii electronice, cu tente pregnante de coloana sonora de film.

Pentru ultimul sau album, Foley Room (2007), Amon a impins limitele muzicii electronice și mai departe, inregistrand singur, pe teren sau intr-o camera complet izolata fonic, toate sunetele care i s-au parut suficient de interesante insecte, ustensile, animale, roboti, chiuvete stricate etc. Dupa ce materialul brut a fost supus alchimei de studio, rezultatul a fost acelasi sound inconfundabil Amon Tobin, nsa mai cizelat, mai amplu si mai melodios.

Biletele costa 40 de lei si pot fi cumparate online la www.bilet.ro, sau la Librariile Carturesti, Magazinul Muzica, Magazinul Unirea si in reteaua de magazine Flanco si Flamingo Computers din Bucuresti si din tara. In ziua evenimentului biletele vor costa 50 de lei.


Popup detector