Carl Craig revine in Romania in 2010, la Kristal

17 Martie 2010 Beat Factor BeatFactor

Artistul american Carl Craig revine in Romania pe data de 2 aprilie, in clubul Kristal Glam din Bucuresti. In deschidere va mixa Jay Bliss.


Carl Craig a mai fost prezent in Romania, la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul unui eveniment organizat de catre Clubbing Mag. Line up-ul i-a inclus si pe Logan si DJs with bad Haircuts. Pentru cine nu-si mai aminteste, poze gasiti in sectiunea aferenta.


Producator muzical de peste 15 ani, Carl Craig a lansat piese sub diferite nume, ca BFC, Psyche, Paper Clip People, 69, Designer Music si Innerzone Orchestra, fiecare din ele reprezentand o alta personalitate muzicala de-a sa. Carl Craig (sau cum isi spune el, C2) este si detinatorul casei de discuri Planet E, label prestigios la care poti gasi astazi artisti ca Kevin Saunderson, Recloose, Common Factor, Lazy Fat People si multi altii.


Ulterior, in cadrul unui interviu telefonic pentru BF, Carl Craig spune despre prima sa sosire in Romania ca "era loc de mai bine". "Mai putin aglomerat? Era o mana de oameni..Oricum, sunt fericit ca am venit totusi, ca oamenii aceia au venit acolo ca sa ma asculte pe mine, stiam de la promoter ca exista anumite riscuri cu acel eveniment, pentru ca cel mai bun loc in care te puteai afla atunci era la mare. Mi-a placut locatia, e draguta. Poate ca data viitoare va fi intr-o locatie misto, mai rock & roll, astfel incat oamenii sa fie foarte aproape de DJ, scena sa nu fie atat de inalta, si sa se simta o legatura intre persoanele din public."


Mai jos gasiti doua mixuri:





Interviul integral poate fi lecturat la rubrica aferenta.



Vezi si: Live footage cu Carl Craig, Francesco Tristano si Moritz von Oswald


Popup detector