Care sunt cele mai bune cluburi din tara?

04 Mai 2007 Beat Factor BeatFactor

De cativa ani, Dj-ul Dan Ene se plimba prin tara, in diverse cluburi, in care pune muzica. Trei dintre ele ii fac insa o placere deosebita. Iata care sunt acestea.

3. Privilege - Ploiesti, un club primitor, de 150 de persoane, in care m-am simtit bine din primul moment, datorita personalului si mai ales al managementului. Se afla la subsolul unei case mari, la parterul careia este barul. Sonorizarea de calitate, un pupitru competent si oameni pusi pe petrecere de fiecare data.

2. Pasha - Galati, un club elegant, unde ma reintalnesc mereu, cu aceeasi placere, cu persoane cunoscute, atat din Galati, cat si din Braila (orasul meu natal). Sonorizarea este buna, iar pupitrul foarte aproape de public, ceea ce este de apreciat, pentru ca simt imediat reactia acestuia.

1. XS Club - Iasi este clubul cel mai aproape de inima mea. De fiecare data cand vin aici simt ca ajung acasa, unde ma gasesc cu persoane dragi. Clubul e cunoscut ca unul de after hours. Pupitru are aparatele ideale, monitoarele sunt un vis, iar sunetul din sala te lasa sa transmiti exact ceea ce-ti doresti. Se simte ca esti in Moldova din reactia publicului, care arata ce simte imediat cum aude muzica ce ii place.

Sursa: Compact de Bucuresti (compact.info.ro)


Popup detector