Calvin Harris contra Justice si Goldfrapp

11 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Artistul scotian Calvin Harris a postat recent pe blogul sau un raspuns celor de la Justice si Goldfrapp, care au facut un review slab ultimului sau album. Calvin Harris este cunoscut pentru single-urile Acceptable in the 80s, The Girls sau Colours, dar si pentru productia pieselor In My Arms si Love Is The Drug' cantate de Kylie Minogue.

Imi amintesc ca eram in Berlin anul trecut si asteptam sa se faca probele de sunet, asa ca pentru trecerea timpului am luat o revista germana de muzica. O multime de artisti faceau un scurt review la albumele care urmau sa fie lansate, iar albumul meu a fost foarte criticat de catre Justice si Goldfrapp, doua proiecte muzicale ale caror productii chiar imi placeau.

Nu-mi amintesc exact review-ul facut de Goldfrapp, parca era ceva legat de calitatea pieselor, dar Justice au spus ca sunt zero pentru ca am acelasi stil cu majoritatea si asta chiar m-a facut sa ma intreb, deoarece motivul pentru care am placere sa produc muzica este acela de a o face diferita fata de a altor producatori. Apoi am incercat sa ma gandesc la piese care suna precum Acceptable in the 80s sau The Girls, dar nu am gasit si atunci am realizat ca si Justice si Goldfrapp nu au ce cauta intr-o revista de specialitate.

Calvin Harris Acceptable in the 80s



Calvin Harris The Girls




Popup detector