Burial si-a dezvaluit identitatea si odata cu asta, a picat ipoteza Aphex Twin

06 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Tabloidul The Sun a inceput o campanie pentru a-l demasca pe misteriosul producator dubstep Burial. Artistul este nominalizat la The Mercury Prize pentru albumul sau Untrue. Castigatorul trebuie sa interpreteze la ceremonia de decernare a premiilor, asa ca daca Burial castiga, cine se va urca pe scena?

Intotdeauna in cautare o stire senzationala, tabloidul a pornit o ipoteza, cum sub numele de Burial s-ar ascunde doi producatori celebrii precum Fatboy Slim sau Aphex Twin. Publicatia l-a intervievat pe Burial, iar acesta spunea ca doar cinci oameni stiu cine sunt.

Insa ieri, pe 5 august, am verificat pagina de MySpace a artistului si surprinzator am aflat ca acesta si-a descoperit in sfarsit identitatea, dupa doi ani de la debut in care a reusit sa lanseze doua albume de exceptie si a reusit sa atraga o gramada de fani din intreaga lume.

In ultima vreme au fost foarte multe discutii legate de identitatea mea, dar nu e mare lucru. Am incercat sa raman necunoscut pentru ca am vrut doar sa produc muzica. In ultimul an, elementul necunoscutului a devenit o problema, asa ca m-am hotarat sa renunt la astaNumele meu este Bevan, sunt din sudul Londrei si vreau sa-mi termin albumul la care lucrez acumTin sa le multumesc tuturor care au fost alaturi de mine, carora le-a placut muzica mea si celor care mi-au trimis mesaje. Inseamna totul pentru mine. spunea Burial pe pagina de MySpace.



Popup detector