Brad Vee Johnson in Kristal Glam Club

10 Mai 2006 Beat Factor BeatFactor

Sambata 13 Mai 2006, KRISTAL GLAM CLUB are deosebita placere de a anunta o seara de exceptie ! La pupitru se vor desfasura doi dintre cei mai indragiti dj-i romani, Raoul Russu si Marco Brigulia, alaturi de aparitia live a artistului Brad Vee Johnson.

Daca despre Raoul si despre Marco Brigulia cuvintele spuse ar fi de prisos, cei doi fiind deja arhicunoscuti in Romania pentru maiestria lor la pupitru, despre Brad Vee Johnson trebuie sa stiti ca in vara anului trecut acesta a poposit in Romania pentru a isi promova single-ul Release the Fire, printr-o serie de aparitii live in cele mai cunoscute cluburi din Romania.

Piesa este rezultatul colaborarii muzicale dintre DJ Raoul si Brad Vee, o combinatie originala, club house 2005 si un retro al anilor '80. Dupa ce, in vara trecuta, a cantat la Mamaia, la clubul Motor, la Timisoara, in clubul Heaven, si la Liberty Parade, Brad Vee a fost invitat chiar si la emisiunea "Duminica in familie", unde a sustinut un scurt recital alaturi de trupa sa de dansatori, Play.
Nascut in Bronx, New York, in urma cu 44 de ani, Brad Vee Johnson este un artist total, cu o activitate de peste 20 de ani in domeniile muzical, artistic si in showbiz, definindu-si un stil muzical propriu, rezultat al experientelor in zone muzicale pe cat de diverse pe atat de complexe, incluzind jazz si rhythm and blues, gospel si muzica negro spiritual, soul si rock. In perioada 1994-2004 a fost solist al trupei Boney M, condusa de Sheyla Bonnick, colaborand cu nume sonore ale muzicii internationale.

In 2004, Brad Vee s-a stabilit in Romania, unde si-a infiintat propriul grup, Brad Vee Johnson Band, alcatuit din patru muzicieni si doi backing-vocals, cu care abordeaza un stil muzical la confluenta dintre soul si rock, sustinand concerte exclusiv live.

www.clubkristal.ro


Popup detector