Bonobo concerteaza in iunie la Arenele Romane

10 Mai 2010 Beat Factor BeatFactor

Asa cum ati putut afla deja din stiri, Bonobo revine in luna iunie 2010 in Bucuresti, in cadrul unui eveniment ce va avea loc la Arenele Romane pe data de 4 iunie.


Bonobo revine in Bucuresti pentru a 4-a oara , pe 4 iunie 2010, pentru a canta cel de-al 4-lea album si ciudat sau nu, 4 este si numarul de ani impliniti de Flama.


Prima pe lista este Mara, care va sustine acest concert, alaturi de trupa Sensor, in cadrul proiectului numit MaracuSensorcutot. Lor li se va alatura si trompetistul Alex Burcea, chemat special pentru aceasta ocazie.


Urmeaza invitatul special, Simon Green aka Bonobo, insotit de intreaga lui trupa LIVE, dar si de Andreya Tryana cu vocea ei senzationala, una dintre cele mai noi descoperiri a celor de la Ninja Tune. Asa cum bine stiti, Bonobo are si el motive de sarbatoare anul acesta. Noul lui album, Black Sands, a iesit pe piata in luna martie, fiind foarte bine primit atat de catre public, cat si de critici. Daca mai punem la socoteala si zecile de concerte pe care le va sustine in intreaga lume anul acesta, nu gresim daca spunem ca Simon este mai pe val ca niciodata, asa ca asteptati-va la tot ce e mai bun.


Seara va fi incheiata in ritm de funk de Ufe si Zicu, cu un special act despre care nu o sa va spunem prea multe acum.


Pretul unui billet este de 35 lei in avans si 60 lei la intrare. BiIetele se gasesc in retelele www.bilete.ro si www.eventim.ro ( + magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas )


Popup detector