Bob Sinclar are clip nou: `What I Want`

05 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

Bob Sinclar va lansa in foarte scurt timp al doilea single de pe albumul `Soundz Of Freedom`. Piesa se numeste `What I Want`, e o colaborare cu Fireball si are influente soca. Clipul a fost filmat in Nevada, S.U.A, informeaza Roton.

Bob Sinclar a concertat recent in Romania de unde nu a plecat cu mana goala. El a fost premiat de Casa de discuri Roton cu Discul de platina pentru vanzarile albumului `Western Dream`, care contine hiturile `Love Generation`, `World Hold On` si `Rock This Party`.

La urmatorul album, care va fi lansat in 2008, Bob Sinclar isi doreste sa lucreze cu voci feminine celebre, una din favoritele lui fiind Sinead O Connor. Chiar daca si-a facut planurile pentru albumul urmator Bob Sinclar nu a incheiat inca socotelile cu `Soundz Of Freedom`. Artistul vrea sa lanseze inca doua single-uri de pe acesta: `Give A Lill' Love` feat Gary'Nesta'Pine si `Toghether` feat Steve Edwards.


Pentru cei care vor sa aiba in colectia personala toate hiturile lui Bob Sinclar, Roton a lansat pachetul de doua cd-uri Tour Edition care contine `Soundz Of Freedom` si `Western Dream`.

Best Music


Popup detector