Belgianul DJ soFa mixeaza in Romania la inceputul lunii aprilie

22 Martie 2011 Beat Factor BeatFactor

Managerul casei de discuri LaMadameAvecLeChien, artistul belgian DJ soFa, va mixa in premiera in Romania la inceputul lunii aprilie.


soFa va fi prezent vineri, 1 aprilie, in Sibiu, line up-ul urmand a fi completat de cativa DJi locali ce urmeaza a fi anuntati.


Sambata, 2 aprilie, soFa va fi prezent in Bucuresti, in clubul Cool Cat (noua adresa este strada General Nicolae Dona 18), alaturi de Camil, Giuser si skr.


Label-ul LaMadameAvecLeChien a fost fondat in 2008, insa a fost gandit mult mai devreme (in 2004) ca o platforma artistica. LMALC lanseaza muzica electronica pe format vinil si CD, iar pana la ora actuala are in catalog 4 EP-uri, un album si doua CD-uri (compilatii).


Ca DJ, soFa este foarte eclectic, in case-ul lui gasindu-se atat discuri house / techno, cat si funky, hip-hop experimental, electronica. A impartit pupitrul cu artisti precum Aardvarck, Actress, Ceephax, Cosmin TRG, Danny Breaks, Egyptian Lover, Mike Dehnert, MLZ, Neil Landstrumm, Shackleton, Spirit Catcher, Substance & Vainqueur, Tim Exile si multi altii.


Un interviu extins cu DJ soFa (precum si un podcast) puteti gasi pe Hipodrome.


Sofa - Happy Hippie Shit by Laid Back on Mixcloud


Acp Mix 006 - Dj Sofa - Brainstep by Acroplane on Mixcloud


Sofa - Trappisthop by Laid Back on Mixcloud





Popup detector